Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, prezintă raportul de activitate pentru anul 2022

 

 

Pentru mine, 2022 a venit cu provocări profesionale și cu oportunități pentru care sunt recunoscător. Am reconstituit în acest raport cele mai importante momente din ultimele douăsprezece luni: de la ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la activitatea din Camera Deputaților, proiecte civice sau umanitare. În slujba dumneavoastră, transparența nu este negociabilă.

 

Toate rapoartele mele de activitate, din Parlament și de la MCID, sunt publice pe burduja.ro. Și raportul la zi de la minister este pe sebastianburduja.ro.

 

Am vrut, însă, să marcăm acest final de an special cu un raport dedicat, chiar dacă ar fi mult mai multe de spus. Dar am conștiința împăcată că v-am informat la fiecare pas, prin canalele de social media, despre toate lucrurile pe care le facem. Vă invit să parcurgeți acest raport, cu victorii mai mici sau mai mari, dar toate pentru același vis: România din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă. România Viitorului.

 

În 2023 continuăm reforma din temelii a cercetării pentru valoare adăugată reală în economie, transformarea digitală a României, parteneriatul pentru inovare și investițiile în conectivitate pentru toți românii. Voi detalia toate aceste planuri în următoarele săptămâni.

 

Vă invit, până atunci, să parcurgeți raportul meu de activitate pentru 2022: https://bit.ly/3i4iFwF. Vă mulțumesc tuturor celor care faceți parte din acest vis. Înainte, împreună.

Sebastian Burduja

 

Modificat la: 2023-01-01 12:24:00
e-Cerere 544
e-Petiție