Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării are deosebita onoare de a vă invita să luați parte la dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru sistemul de guvernanță al Cloud-ului Guvernamental

 

 

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării are deosebita onoare de a vă invita să luați parte la dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru sistemul de guvernanță al Cloud-ului Guvernamental precum si pentru stabilirea cadrului legal de organizare și funcționare a infrastructurilor informatice și a serviciilor de tip cloud în procesul de transformare digitală.

 

 

Dezbaterea publică este organizată în data de 20.06.2022 începând cu ora 16.00. Durata dezbaterii publice este de maximum 4 ore.

 

 

Locul desfășurării dezbaterii este Amfiteatrul Institutului Național de Statistică, situat pe Bulevardul Libertății 16, București.

 

 

Proiectul de OUG este postat în formă actualizată în urma propunerilor formulate de societatea civilă în procedura de consultare publică.

 

 

 

pdfProiect de Ordonanță de urgență

pdfNotă de fundamentare

pdfOutput Report - options for the government cloud architecture

 

pdfRegulament desfasurare dezbatere publica MCID

pdfSolicitare consimtamant dezbatre publica MCID

 

Modificat la: 2022-06-14 19:33:00
e-Cerere 544
e-Petiție