Lansarea Ghișeului Poștal Digital

 

 

Compania Naţională Poşta Română a lansat, astăzi, Ghișeul poștal digital, cea mai nouă și completă soluție de servicii #poștale automatizate, ce vor fi accesibile clienților în regim de self-service, 24/7.
 
Prezent la evenimentul de lansare, Sebastian Burduja, ministrul cercetării, inovării și #digitalizării, a transmis faptul că este evidentă accelerarea procesului de #digitalizare al Poștei Române și, mai mult decât atât, faptul că aceasta are toată susținerea în tot acest demers.
 
Ghișeul #poștal digital reprezintă, în acest moment, o soluție unică de procesare pentru operațiuni complete de prezentare și distribuire de #colete și #corespondență poștală, cu sau fără ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum și plăți de #taxe, facturi de utilități, rate #bancare. Soluția automatizată propusă de Poșta Română vine în premieră pentru piața de #coletărie, cu o variantă de cântărire și validare volumetrică a coletelor pentru modulul de preluare de corespondență poștală și, de asemenea, cu imprimantă pentru etichetele autocolante #AWB, imprimantă pentru chitanțe, reciclator de bancnote, modul de plată cu card bancar, precum și cu ecran tactil pentru o interacțiune intuitivă cu utilizatorul.
 
Primul Ghișeu poștal digital a fost montat și pus în funcțiune în cadrul subunității situate în #București, pe Calea #Dorobanților, nr. 152, sector 1, în care funcționează Ghișeul Exterior #Urban nr. 2 – OP 63 București.
 
“Mă bucur că Poșta Română, prin viziunea și perseverența echipei de #conducere actuale, realizează #investiții în modernizare și, foarte important, cu #tehnologie fabricată în #România. Cetățenii au nevoie de serviciile Poștei Române și este important ca acestea să fie rapide și moderne”, a declarat ministrul Sebastian #Burduja.
 
“Sunt încrezător că toți clienții Poștei Române vor aprecia faptul că pot accesa prin intermediul Ghișeului poștal digital o gamă cât mai diversă, atât din sfera serviciilor poștale, cât și din sfera serviciilor financiare”, a declarat și Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, care, de altfel, împreună cu ministrul Sebastian Burduja, au efectuat și primele operațiuni la #ghișee.
 

 

Modificat la: 2022-06-06 17:25:00
e-Cerere 544
e-Petiție