Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării vă invită să transmiteți lucrări pentru cea de-a doua ediție a conferinței internaționale #ICoRSE

 

 

Institutul va organiza în perioada 8-9 septembrie 2022, a doua ediție a Conferenței Internaționale #ICoRSE, respectiv International Conference on Reliable Systems Engineering.

 

Obiectivul conferinței este de a reuni actori de pe scena de cercetare - dezvoltare publică și privată din cât mai multe țări, atât din mediul academic, cât și din industrie, din domeniile de mecatronică, dar și din cele conexe, care să aibă astfel posibilitatea să se afirme și să promoveze cele mai recente rezultate ale muncii lor.

 

Nu în ultimul rând, prin organizarea acestui eveniment, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării le oferă propriilor angajați o rampă de lansare pentru o carieră de succes și stabilirea de contacte cu cercetători din alte state, în vederea punerii bazelor unor colaborări de excepție.

 

Volumul de lucrări va fi publicat de către prestigioasa editură „Springer”, în colecția Lecture Notes din cadrul seriei de cărți Networks and Systems și va fi indexat în baza de date internațională „Scopus”.

 

Prima ediție a evenimentului  avut loc în luna septembrie a acestui an și a facilitat interacțiunea și schimbul de experiență și bune practici între experți din universități, institute de cercetare și reprezentanți ai mediului de afaceri din 12 țări din Europa, America de Nord și Asia.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.icorseng.eu.

 

Modificat la: 2021-11-11 13:39:00
e-Cerere 544
e-Petiție