INCERTRANS la World Expo DUBAI 2020

 

 

INCERTRANS va participa la World Expo DUBAI 2020, în perioada 12-17 noiembrie 2021, în cadrul Pavilionului României.

 

Cu o întârziere de un an, din cauza pandemiei, Dubai și-a deschis porțile încă din 1 octombrie 2021 pentru evenimentul World Expo, care reunește cultura și tehnologia sub sloganul "Connecting Minds and Creating the Future".

 

Aflat sub autoritatea Ministerului Cercetării și Inovării, Institutul de Cercetări în Transporturi – INCERTRANS, care  activează de peste 90 de ani în domeniul transporturilor, va face cunoscute rezultatele activității științifice desfășurate de societate în nume propriu sau în parteneriat cu alte societăți. Cele trei produse cu care institutul se va prezenta la prima expoziție internațională care se desfășoară în regiunea Orientului Mijlociu sunt urmatoarele:

 

• Material nou pe bază de ciment cu proprietăți de auto-reparare / New Cement-based Material with Self-Repair properties. Materialul este protejat prin cererea de brevet OSIM A/00022/20.01.2020, obținând patru medalii de aur anul trecut la  Expoziția de la Toronto - ICAN2020, EuroInvent, Inventica Iași și nu în ultimul rând, la Salonul Internațional de Invenții "Traian Vuia" de la Timișoara.

 

• InspectBridge - Sistem de monitorizare in cloud a sănătății structurale a podurilor / Bridge Structural Health Monitoring.

 

• Sistem permanent anti-cadere pentru hale industriale / Permanent anti-fall system for industrial covers.

 

 

Detalii despre activitatea institutului

Modificat la: 2021-11-08 20:50:00
e-Cerere 544
e-Petiție