Conferința Internațională de Patologie a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale „Victor Babeș”

 

 

Eveniment organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale „Victor Babeș” în perioada 4-6 noiembrie, Conferința Internațională de Patologie se bucură și anul acesta de participarea unor specialiști de renume din domeniul cercetării biomedicale românești și internaționale.

 

La deschiderea conferinței, vor fi prezenți domnul Profesor Ștefan Constantinescu, Președintele Federației Europene a Academiilor de Medicină, cel care a primit în anul 2020 „Victor Babeș Honorary Scientist Award”, alături de domnul Profesor Viorel Jinga, Rectorul Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București și de domnul Profesor Adrian Curaj, Directorul General al UEFISCDI. Invitatul special, domnul Profesor Victor Velculescu, Profesor de Oncologie, Patologie și Medicină la Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, USA, va avea o prelegere în 4 noiembrie. Domnul Dr. Octavian Bucur, cel care a adus inovație în microscopia optică prin dezvoltarea tehnicii de microscopie de expansiune, va conduce lucrările sesiunii speciale cu tema „Patologia de Generație Viitoare”. Tinerii cercetători se vor reuni într-o sesiune dedicată, iar cea mai bună prezentare va fi premiată. În ultima zi a conferinței, profesioniștii în domeniu vor aborda comunicarea într-o societate virtuală.

 

Programul și detalii despre conferință pot fi găsite pe site-ul Institutului https://www.ivb.ro/.

 

 

Modificat la: 2021-11-08 20:40:00
e-Cerere 544
e-Petiție