Simpozionul Internațional “Mediul și Industria – SIMI 2021”, organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială – ECOIND, un eveniment de succes în domeniul ecologiei industriale și protecției mediului

 

 

La sfârșitul lunii septembrie, a avut loc cea de-a 24-a ediție a Simpozionului Internațional “Mediul și Industria – SIMI 2021” organizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială – ECOIND.

 

Evenimentul s-a bucurat de o bună reprezentare științifică atât prin numărul crescut de participanți din țară și străinătate, cât și prin calitatea lucrărilor prezentate. Agenda evenimentului a inclus cele mai recente și de impact lucrări conform tematicii referitoare la controlul, prevenirea și reducerea poluării industriale: tehnologii durabile de mediu, evaluarea poluării și sisteme de management, controlul și monitorizarea poluării.

 

Manifestarea a oferit un mediu propice pentru a cunoaște rezultatele cercetărilor din domeniile ecologiei industriale și protecției mediului la nivel național și internațional, ca răspuns la cerințele de prevenire și combatere a poluării industriale în conformitate cu principiile UE de dezvoltare durabilă a societății umane.

 

Evenimentul s-a desfășurat online și s-a încheiat cu sesiunea de acordare a premiilor pentru cea mai bună lucrare și cel mai bun poster din cadrul simpozionului.

 

site-ul https://www.incdecoind.ro/ .

 

 

Modificat la: 2021-10-07 20:04:00
e-Cerere 544
e-Petiție