Noua identitate vizuală a Inițiativei de Pogramare Comună-Patrimoniu Cultural / Joint Programming Initiative-Cultural Heritage (JPI CH) și lansarea virtuală a Agendei strategice de cercetare și inovare 2021

 

 

În ianuarie 2021, Inițiativa de Pogramare Comună –Patrimoniu Cultural/ Joint Programming Initiative- Cultural Heritage (JPI CH) a activat online platforma „Heritage Research Hub”, noua sa identitate vizuală, accesibilă oricui și de oriunde în lume.

 

 

Platforma creată și gestionată de JPI CH, invită, în mod particular, comunitatea științifică europeană și alți actori din Industria Creativă și Digitală cu preocupări în domeniul patrimoniului cultural și sectoarele sale adiacente, să împărtășească și să descopere știri, evenimente, oportunități de finanțare, sesiuni de formare etc.

 

Mai concret, platforma „Heritage Research Hub” își propune, printre altele:

•Să furnizeze informații despre Inițiativa de Pogramare Comună –Patrimoniu Cultural/ Joint Programming Initiative- Cultural Heritage (JPI CH) și activitățile sale.

•Să informeze despre politicile europene si naționale ale Statelor Membre cu privire la cercetarea patrimoniului si acțiunilor/ proiectelor de cercetare aferente a diferitelor altor terțe părți interesate implicate.

•Să se constituie într-un Knowledge Hub online ce colectează și afișează resurse variate de informații si date si unde atât profesioniștii in domeniu cat si publicul larg pot împărtăși și căuta diverse tipuri de conținut.

 

Vă invităm să vizitați platforma, să vă creați un cont si astfel să puteți da vizibilitate acțiunilor dumneavoastră prin postarea de Apeluri, locuri vacante, căutare de parteneri in proiecte, etc.

 

Platforma, într-o continuă dinamică de devoltare.

 

 

Inițiativa de Pogramare Comună - Patrimoniu Cultural / Joint Programming Initiative - Cultural Heritage (JPI CH) vă invită la lansarea virtuală a Agendei sale strategice de cercetare și inovare, 16 Martie 2021.

 

Agenda Strategică de Cercetare și Inovare 2021 (SRIA) este continuarea SRIA 2014 și reflectă schimbările politice, economice, socio-culturale și tehnologice care au avut loc în ultimii ani. Aceasta valorifică evoluțiile politice în creștere atât în Europa, cât și la nivel international, care demonstrează valorile intrinseci și instrumentale ale patrimoniului cutural.

 

Pe 16 martie 2021, la 10:30 CET, JPI CH va lansa SRIA 2021 în prezența speakerilor invitați, de la Comisia Europeană și University College London.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre publicație, vă puteti înregistra la eveniment.

Modificat la: 2021-03-02 10:32:00
e-Cerere 544
e-Petiție