Bursă de mobilitate pentru tineri cercetători români cu responsabilităţi în proiecte de cercetare la JRC Ispra, în perioada 19-21 iunie 2019 - Termen: 24 aprilie 2019

 

în cadrul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană, prin serviciul ştiinţific intern, Centrul Comun de Cercetare (JRC), oferă 10 burse de mobilitate la JRC Ispra pentru 10 tineri cercetători români cu responsabilităţi în proiecte de cercetare la nivel naţional şi/sau european/internaţional, astfel încât aceştia să se poată constitui în ambasadori ai JRC în instituţia lor şi în relaţiile pe care le vor avea cu alţi colaboratori. Mobilitatea va avea loc în perioada 19-21 iunie 2019, JRC acoperind cheltuielile de transport internaţional, cazare şi mese.

 

Prezentarea candidaturii trebuie trimisă la rosteu@research.gov.ropână la ora 20:00, 24 aprilie 2019, cu următoarele documente anexate, în limba engleză (pentru redactare se va folosi fontul Trebuchet MS - 11): acceptul conducerii angajatorului pentru participarea la mobilitate, un CV scurt cu poză care să nu depăşească Vide pagină, un CV normal şi o scrisoare de maxim 1 pagină care să justifice dorinţa de a participa la această mobilitate (recomandăm corelarea profilului JRC cu activitatea de cercetare din cadrul proiectelor în care candidatul este implicat, dar nu este obligatoriu). Nu pot participa persoanele care au fost deja implicate într- o activitate la JRC Ispra. La aceeaşi adresă de e-mail pot fi adresate întrebări lămuritoare.

 

Selecţia candidaţilor va avea la bază: CV scurt, scrisoarea de justificare, acoperirea celor 8 regiuni de dezvoltare, echilibru universitate/institut de cercetare şi egalitate de gen. Se va face apel la CV normal în cazul în care va fi necesară o departajare.”

 

Pentru această acţiune a JRC doamna lulia Mihail, director ROST, este în legătură cu doamna Emanuela Bellan, şef de Unitate, Direcţia A, Unitatea A.3 Interinstituţional, Relaţii Internaţionale şi Mobilizare, Centrul Comun de Cercetare, împreună cu care vor constitui grupul român pentru vizita la JRC Ispra.

 

Modificat la: 2019-04-23 13:55:00
e-Cerere 544
e-Petiție