MCI organizează participarea României la cea de-a 47-a ediție a Salonului Internaţional de Invenţii de la Geneva-ELVEȚIA în perioada 10-14 aprilie 2019

 

 

MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII - MCI, prin Direcţia Inovare și Infrastructură CDI, organizează participarea României la cea de-a 47-a ediție a Salonului Internaţional de Invenţii de la Geneva-ELVEȚIA, care va avea loc în perioada  10-14 aprilie 2019.

 

Vă adresăm invitaţia de a participa la acest Salon în cadrul Delegaţiei de Inventatori care va reprezenta România.

 

Înscrierile de participare vor fi transmise în format electronic, până la data de 26 martie 2019, orele 10:00, obligatoriu la toate cele trei adrese de e-mail indicate în continuare: camelia.marinescu@research.gov.ro, secretariat.ditt@research.gov.ro şi adela.bara@icpe-ca.ro.

 

Documentele de înscriere care necesită semnături, vor fi transmise în format scanat.

 

Propunerile de participarevor fi prezentate şi transmise cu respectarea prevederilor „Ghid(ului) privind selecţia invenţiilor în vederea participării la manifestări expoziţionale”, publicat pe site-ul MCI.

 

Clasele de încadrare a invenţiilor în catalogul oficial al Salonului sunt prezentate în Anexa 1.

 

Propunerile vor fi prezentate în mod obligatoriu şi tabelar, conform modelului din Anexa 2.

 

Selecția invențiilor participante la Salon în Standul României organizat sub egida Ministerului Cercetării și Inovării va fi făcută de către Comisia de Manifestări Științifice și Expoziționale a Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare, organism consultativ al MCI. 

 

 

Pentru invenţiile selectate:

· Lista invenţiilor selectate pentru participarea la Salon va fi publicată pe site-ul MCI (www.research.gov.ro) până pe data de 01 aprilie 2019.

· Până pe data de 01 aprilie 2019 se va comunica expozanților dacă tipărirea posterelor şi transportul exponatelor şi materialelor publicitare la Salon vor fi asigurate de către MCI.

· Panourile de expunere vor avea dimensiunile: 90x110 cm (lăţime x înălţime).

· MCI va asigura plata costurilor pentru participarea lucrărilorla Salon (chirie spaţiu, construcţie stand, taxă de participare, asigurări, înscriere în catalog și jurizare invenţii).

· Costurile generate de realizarea materialelor expoziţionale (prototip, machetă, prezentare soft, exemplar comercial) şi deplasarea expozanților la Salon revin integral acestora.

 

 

 

Persoană de contact:

Dr.ing. Camelia MARINESCU

consilier superior DII CDI

Responsabil organizatoric MCI pentru Salonul Internațional de Invenții de la Geneva–2019

tel: 021 303.41.99/608; fax: 021 311.47.79; e-mail: camelia.marinescu@research.gov.ro

 

Modificat la: 2019-03-22 10:51:00
e-Cerere 544
e-Petiție