SAVE THE DATE: ”ECSEL Symposium 2019”

 

 

În perioada 17 – 18 iunie 2019 va avea loc la București cel de-al 3-lea Simpozion al Întreprinderii Comune „Electronic Components and Systems for European Leadership”.

 

Actorii europeni și globali din domeniul componentelor și sistemelor electronice (ECS), din industrie, cercetare și comunități financiare, precum și factori de decizie europeni, naționali și regionali și parteneri internaționali se vor reuni pentru a discuta și evalua evoluțiile majore din cadrul sectorului ECS în Europa.

 

Evenimentul va oferi oportunități proiectelor finanțate de ECSEL JU de a-și prezenta progresele și rezultatele până în prezent, de a disemina realizările științifice și tehnologice și de a arunca o lumină asupra contribuțiilor acestora la program.

 

Acest eveniment este organizat sub auspiciile Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene, locația de desfășurarea a Simpozionului fiind Palatul Parlamentului.

 

Iunie 2019 este, de asemenea, momentul ideal pentru adunarea comunității ECS, implicarea factorilor de decizie din Uniunea Europeană și a altor potențiali actori interesați în vederea procesului decizional pentru viitorul program-cadru, Orizont Europa.

 

După două ediții de succes, desfășurate în Malta și Bruxelles, așteptăm cu nerăbdare să ne vedem din nou la București!

 

Urmăriți-ne pentru actualizări regulate!

 

Detaliile programului, precum și înregistrarea on-line vor fi disponibile în curând.

 

Modificat la: 2018-12-07 11:07:00
e-Cerere 544
e-Petiție