Apel Clean Sky 2 în sinergie cu Fondurile Structurale

Avem deosebita plăcere să anunțăm lansarea celui de al doilea apel pentru proiecte (H2020-CS2-CFP02-2015-01 ) din cadrul programului Clean Sky 2.
 
Având în vedere maximizarea investițiilor publice și private în cercetare și inovare în domeniul aeronauticii, Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare a semnat un Memorandum de Înțelegere cu intreprinderea comună Clean Sky 2 (n.b.: un parteneriat public privat sub art. 187 al Tratatului de funcționare al Uniunii Europene), la Bruxelles, la 17 iulie 2015.
 
Vă reamintim importanța identificării de sinergii cu Fondurile Structurale pentru propunerile de proiecte din cadrul prezentului apel: acestea pot să conțină un pachet de lucru separat (ESIF WP) care va cuprinde activitati complementare cu scopul apelului si care vor fi finanțate prin intermediul Fondurilor Structurale aplicabile la nivel national. Pachetul de lucru poate fi atasat la propunerea sau la proiectul CSJU selectat si va indica, în mod clar, Programul Operațional ESIF și schemele/apelul relevant la nivel national al Programul Operațional ESIF ca posibila sursă de finanțare publică.
 
Vă rugăm să consultați Ghidul privind integrarea activitaților finanțate din Fondurile Structurale în cadrul propunerii dumneavoastră de proiect (optional Part C).
 
 
Pentru informații suplimentare privind aplelul H2020-CS2-CFP02-2015-01 din cadrul programului Clean Sky 2 vă rugăm să consultați:
 
Modificat la: 2015-07-29 10:56:00
e-Cerere 544
e-Petiție