Workshop JPIAMR - Dinamica transmiterii rezisţentei antimicrobiene

Ȋn data de 12 octombrie 2015, JPIAMR și Medical Research Council (MRC) organizează la Berlin un workshop privind Dinamica transmiterii rezisţentei antimicrobiene.
 
Atelierul de lucru va acoperi zona de înțelegere a transmiterii rezisţentei antimicrobiene la nivel genetic, bacterian, animal, uman, social şi de mediu. Atelierul de lucru işi propune să discute despre acest subiect, având în vedere viitorul apel JPIAMR Era Net care va lansat la sfârșitul anului.
 
Conform conceptului “One Health”, mai multe discipline trebuie să lucreaze împreună pentru a identifica și caracteriza determinanții care contribuie la răspândirea rezistenței la antibiotice la și între diferite rezervoare: animale, mediu şi oameni.
 
Acest atelier își propune să aducă împreună specialisti din diverse arii (cercetători, factori de decizie politică, persoane care lucrează în sfera industrială) pentru a permite cercetătorilor să investigheze mecanismele care duc la răspândirea rezistenței la antibiotice, pentru a permite elaborarea unor măsuri prin care acest fenomen să poată fi prevenit. 
 
 
Mai multe informaţii la ioana.ispas@ancs.ro
Modificat la: 2015-07-24 11:13:00
e-Cerere 544
e-Petiție