INFO DAY BBI JTI

 

Locatie: INCDM Constanța

 

Data: 18-19 iunie 2015

 

Persoana de contact:

Dr. Vasile Patrascu, INCDM Constanța.

E-mail: vpatrascu@alpha.rmri.ro

 

 

 

Inițiativa Tehnologică Comună pentru Bioindustrii (JTI BBI) cu implicații în cercetarea în domeniul bioproduselor în scopul valorificării biomasei pentru utilizări nealimentare și producerea durabilă de energie. Această inițiativă europeană, complementară programului Orizont 2020, se va derula în  perioada 2015-2020 și are ca scop revitalizarea zonelor rurale și reindustrializarea în vederea asigurării creșterii competititivității europene și a dezvoltării durabile.

 

Activitățile de cercetare propuse de această inițiativă se focalizează în principal  pe optimizarea utilizării biomasei agricole și forestiere și dezvoltarea de noi lanțuri de aprovizionare cu materii prime, precum și pe valorificarea de culturi agricole dedicate,  a deșeurilor forestiere și a deșeurilor organice municipale. Mai multe detalii se găsesc la adresa: http://www.bbi-europe.eu/.

 

ANCSI, ASAS, INCDM, Universitatea Ovidius, CCINA  în calitate de organizatori au plăcerea să vă invite la reuniunea din data de 18-19 iunie 2015, de la sediul INCDM ( B-dul Mamaia  nr. 300, Constanta), dedicată  promovării  tematicii de cercetare, pentru competițiile 2015 din cadrul JTI BBI.

 

Din partea echipei organizatoare, persoana de contact, este dr. Vasile Patrascu, email: vpatrascu@alpha.rmri.ro. Înscrierea se face separat pentru fiecare din cele 3 sesiuni ( promovare competitie, sesiune de formare de parteneriate, sesiune de scriere de propuneri de proiect BBI JTI).

 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră și a vă asigura succesul la această competiție si în egală măsură participarea la reuniune, avem rugămintea să vă înregistrați pe Portalul JTI  BBI, pe  pagina web: http://www.bbi-europe.eu/participate/bbi-partnering-platform, pentru căutare de parteneri, indicând serviciile pe care le puteți oferi.

 

Va asteptăm!

 

Echipa  organizatoare

 

 

 

 

Imagini de la eveniment

 

 

Reflectare în media

 

 

 

 

.

Modificat la: 2015-05-26 12:54:00
e-Cerere 544
e-Petiție