Consultare publică - O dietă sănătoasă pentru o viaţă sănătoasă

 

Iniţiativa de Programare Comună (IPC) - O dietă sănătoasă pentru o viaţă sănătoasă - va lansa o competiţie pentru proiecte, în domeniile alimentaţie, nutriţie şi sănătate. Menţionăm că această iniţiativă este în afara PC7 şi se va desfăşura dupa regulile sale proprii.  Vă rugăm să ne sprijiniţi în identificarea temelor de interes pentru comunitatea din România.

În esenţă, IPC oferă posibilitatea ca, în baza unui acord între ţările participante privind tematica de cercetare, cercetătorii din aceste ţări să participe la competiţii, urmând ca proiectele să fie finanţate de către ţările din care aceştia provin.
România, prin Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, şi-a exprimat dorinţa de participare la această iniţiativă încă din anul 2010.

În anul 2012 este preconizată o competiţie pe următoarele trei tematici de cercetare pe care vă rugăm să le comentaţi.  

Vă rugăm să ne sprijiniţi în identificarea temelor de interes pentru comunitatea din România, prin răspunsurile date  la următoarele întrebări:   

  1. Care sunt temele de interes pentru dvs. în vederea preconizatului apel din anul 2012? De ce?
  2. Aveţi lucrări publicate în acest domeniu ? Indicaţi două  lucrări .
  3. Cât ar costa un proiect de cercetare pe tema dv. de interes? Indicaţi tema (titlul ei ) şi titlul temei din documentul propus spre analiză şi costul estimativ în EUR.
  4. În cazul în care proiectele solicită parteneri externi, aveţi deja contacte ?
  5. Indicaţi 2 experţi din România care ar putea fi evaluatori ai acestor proiecte în cadrul unui panel internaţional de experţi, menţionând titlul temei din documentul propus spre consultare  şi datele de contact ale expertului .   

Vă mulţumim anticipat pentru interesul manifestat pentru aceasta Iniţiativă de Programare Comună şi aşteptăm răspunsurile dvs. pe adresa ioana.ispas at ancs.ro  până pe data de 20 decembrie 2011.

Informaţii  despre Iniţiativa de Programare Comună – O dietă sănătoasă pentru o viaţă sănătoasă – se găsesc la : https://www.healthydietforhealthylife.eu/ .

 

 

Modificat la: 2011-11-29 19:28:00
e-Cerere 544
e-Petiție